Trullan
2015-02-26

Flyttkort från söta Trullan som numera heter Zelma

”Det har gått mycket bra med Zelma (Trullan).

Efter 10 min i bilen så fick hon sin röst tillbaka och började jama!

Hon var lite försiktig när vi kom hem men kom ut ur buren redan efter 5 min. Hon gick runt i hela lägenheten och sedan gömde hon sig bakom julgranen.

Hon kom fram efter ett tag och hoppade till slut upp i soffan och vi fick kamma och klappa henne.

Nu har hon hittat sin favoritplats i soffan, hon går på lådan, äter och dricker som hon ska och sover mest hela tiden. Hon verkar trivas mycket bra och vi är så glada att hon har fått ett nytt hem.

Gott nytt år från oss.

Mvh
Carl och Renate”

Lycka till hela familjen!

Baloo
2015-02-26

Flyttkort från Baloo som numera heter Frasse.
Frasse hälsar att han har det härligt hos Moa!

Här ligger han och myser med sin kompis Nahla.

Mullra
2015-02-26

Hej!

Bisou mår fint, är fortfarande en liten plutt (men börjar växa lite mer på längden) men äter som en häst. Är full rulle med lillen varje dag, ständigt bus med kompisen Alice. Busen varvas mycket gos och putsning, de är så fina tillsammans.

/ Zanna & Andreas”

Lycka till hela familjen!

Ketty och Blair
2015-02-26

Hej.
Här kommer lite bilder på Wilma (Blair) och Betty (Ketty) som jag adopterade i November.

Wilma var som väntat väldigt skrajsen och försiktig till en början . Och kom det någon hit så gömde hon sej under sängen tills dom hade gått.…
Hon är fortfarande en försiktig katt men inte lika rädd som förut . Hon kommer gärna och lägger sej i knät och vill gosa , och kommer det någon nu , så är hon lite nyfiken och vill komma fram för att se vad det är.

Betty är en riktig buse . Ena stunden är hon hysteriskt på precis allt hon inte får leka med så man kan bli galen på henne. Och säger man åt henne så tittar hon bara dumt på en som för att retas . 
Nästa stund kan hon vara så go och söt när hon kryper upp i knät och gosar , och då kan man absolut inte vara sur på henne.

Ingen av tjejerna får man inte lyfta upp ( än i alla fall ) . Dom bestämmer själva när dom vill komma och lägga sej i knät och gosa. Och dom ligger gärna tillsammans och gosar med varandra. Dom har , tycker jag anpassat sej bra och bott in sej här.”

Lycka till hela familjen

Myggan
2015-02-26

Hej,

för snart 10 år sedan i april blev jag stolt mamma till myggan! Det va via er som jag hitta denna underbara katt! Mamman hette Maja om jag inte minns fel och myggan kallades för ”muksu”? Kanske inte någon som kommer ihåg denna kull med ungar tror de va en fem sex stycken kattungar. Så här ser myggan ut i dag. Frisk och glad kisse med stor personlighet!…

Många varma hälsningar till er och det fantastiska jobb ni lägger ned för att hjälpa alla små änglar.

Aleks
2015-02-20

”Hej!

Nu har jag och Aleks bott tillsammans i 1 vecka, vi båda mår bra.
Vi leker, äter och myser ihop, första timmen gömde han sig under sängen men kom sen ut och ville kela och har inte gömt sig sen dess!

Mvh Mikael o Aleks”

Lycka till Aleks och Mikael!

Ninni
2015-02-19

Flyttkort från (Ninni) Nellie

”Hej!

Tänkte skicka några bilder på Nellie.…
Hon har nu varit här i snart 4 månader och allt blir bättre och bättre. Nu är hon en riktigt gosig liten tjej, pigg och busig.

Helt enkelt så är hon en underbar ny familjemedlem!

Hälsningar Tommy, Barbro och Nellie”


Vi blir så glada för era flyttkort! 
Lycka till Nellie och familjen!

Nima
2015-02-19

Flyttkort igen från vackra Nima

”Hej igen,
Nima här.. Vill bara berätta att allt är toppen och jag har det så bra, har mitt gympapass två ggr per dag då jag hoppar efter snören och rusar fram och åter från hall till vardagsrum.. I går fick jag smaka på färska räkor..nu är jag helt såld.. Men i lagom mängd…eller.. Matte o husse är så glada för mig, nästan lite tröttsamt.. Hoppas allt e bra med alla mina kattkom…pisar och er.. Kattpussar från mig”

Lycka till hela familjen!

.......


"Hej,

Vill bara berätta att jag har det toppen hos min nya matte o husse, var lite förvirrat o läskigt de första 24:a timmarna, tack och lov hade de en säng som jag kunde kasta mig inunder o ligga tryggt o kika fram, fast där ligger jag inte nu så mycket, har hittat ett mysigt krypin i en garderob där de har fixat till så jag kan vila på dagarna.

På mornarna är jag som piggast då brukar jag roa mig med att rusa fram och tillbaka som en galning mellan hall och vardagsrum och jaga diverse saker som slängs fram till mig.. God mat får jag också så de är riktigt snälla… Lite jobbigt att de ska krama på mig hela tiden bara.. Man får väl kurra lite så kanske de blir glada.. Allt känns toppen och jag trivs riktigt bra.. Hoppas ni och mina kattkompisar har det bra! Bif. lite bilder

Vänligen Nima med familj"