Glöm inte att titta på katterna som finns i våra jourhem!  Dessa kan bokas genom att ni kommer till oss på öppettider och lämnar er intresseanmälan, vi kommer sen ordna så ni kan besöka katten/katterna

Boxfaddrar:
-Katterna Dolly, Konrad, Nala och Ragge samt matte Lili
-F.d. KV-katterna Ewa och Amalia tillsammans med deras människor
Anna Thoursie och Peter Skogman 
-Anita Fornander och Litter

-Gaia
-
Katterna Dolly, Konrad, Nala och Ragge samt matte Nathalie   
-Tasse med husse
-Mary och Rebecka Sahlin m katter Sigge, Elsa och Silver


Försäkringsfaddrar:
-Iren Käpfer
-Ingela Fakt
-
Peter Eriksson
-
Kenneth Hägglund
-Åsa Vigström


Casper och Jim

 

Casper och Jim är två kattpojkar födda ca 2016/2017 som kom in till oss på grund av att deras ägare behövde flytta och inte längre kunde ha dem kvar.
De har levt tillsammans hela livet, och letar efter ett hem tillsammans.
De är två helt tama och keliga pojkar, som kan charma vem som helst. De är små och näpna, lugna och lite försiktiga. De letar efter ett tryggt och lugnt hem utan andra katter, barn eller hundar, där de får vara i centrum.
Casper är brun/vit, och Jim är svart/vit.
De vill gärna leka med leksaker, och få en liten godbit ibland.
Casper har patellaluxation i båda knäna. Detta innebär i korthet att knäskålarna kan flytta sig ur sitt normala läge, exempelvis när katten hoppar eller springer. Många katter kan ha detta utan att det märks, medan vissa katter känner av det ibland. Vi har ännu inte märkt att han påverkas av detta, men det är givetvis bra för deras nya hem att känna till.
De är vaccinerade, kastrerade och ID-märkta.
Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Alfred 

Alfred är en kattpojke som bott ute, hemlös, under en längre period.
Vi fick in ett tips från en kattvän som förstått att han var hemlös, och efter en fantastisk insats från våra volontärer så kunde han till slut fångas in, och är nu inne i värmen.
Tiden utomhus har satt sina spår, och han litar inte riktigt än på oss människor än. Han gör dock framsteg varje dag som går, och man ser att han börjar slappa av mer och mer. Han börjar märka att han nu hamnat bland vänner, på en plats där alla vill honom väl.
Alfreds nya hem behöver vara ett lugnt sådant, utan barn, och hos någon som har tålamod och förståelse för att han är en katt som inte alltid haft det så lätt i livet, och som därför är lite extra försiktig.
I ett tryggt och lugnt hem så tror vi att han kommer att bli en jättemysig katt!
Man märker redan att han är mycket matglad, serveras det extra smaskig blötmat så glömmer han bort att vara försiktig, och kommer fram trots att vi är i närheten.
Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Elliot

Elliot är en riktigt stor och vacker kattpojke född 2017, som kom in till oss då hans förra hem tyvärr inte kunde ha honom kvar.
Han är helt tam och en mycket glad och social katt, som nu letar efter sitt nya föralltid-hem. I Elliot får man en riktig bästis – han älskar att gosa och umgås! Han är lika snäll som han är stor, helt enkelt. Han passar dock inte ihop med andra katter eller barn.
Han är vaccinerad, ID-märkt och kastrerad.
Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Rasmus

Rasmus är en gullig kattpojke född ca 2015. Han har bott hos oss på Kattvärnet tidigare, och hittade ett hem. Nu har han fått komma tillbaka till oss på grund av en ändrad familjesituation, och önskar sig mest av allt ett nytt alldeles eget hem!

Rasmus är en mycket kelig och tillgiven katt som älskar att sova i sängen med matte eller husse!
Han är väldigt nyfiken och gillar att gå på upptäcktsfärd, klättra upp på saker och titta ut genom fönstret. En in-nätad balkong med en mysig hylla att ligga på hade varit perfekt, låter han hälsa!

Rasmus är mycket social och vill gärna vara med när det händer något, och han älskar att leka och att bli borstad.

Han söker ett föralltid-hem där han får stå i centrum och få mycket uppmärksamhet. Vi tror att ett hem utan barn eller andra katter skulle vara det allra bästa för Rasmus!

Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.