Glöm inte att titta på katterna som finns i våra jourhem!  Dessa kan bokas genom att ni kommer till oss på öppettider och lämnar er intresseanmälan, vi kommer sen ordna så ni kan besöka katten/katterna

Boxfaddrar:
-Katterna Dolly, Konrad, Nala och Ragge samt matte Lili
-F.d. KV-katterna Ewa och Amalia tillsammans med deras människor
Anna Thoursie och Peter Skogman 
-Anita Fornander och Litter

-Gaia
-
Katterna Dolly, Konrad, Nala och Ragge samt matte Nathalie   
-Tasse med husse
-Mary och Rebecka Sahlin m katter Sigge, Elsa och Silver


Försäkringsfaddrar:
-Iren Käpfer
-Ingela Fakt
-
Peter Eriksson
-
Kenneth Hägglund
-Åsa Vigström

Greta

- Namn: Greta
- Om Greta: Greta är en 9-årig katt med en stor karaktär som söker sitt för-alltid-hem. 
Hon har svårt att lita på nya människor och därför kommer det krävas att du lägger tid, tålamod och en massa kärlek för att vinna hennes förtroende. När du gjort detta kommer du få en ny lurvig vän för livet. En lurvig vän som kommer och möter dig med jamande vid dörren när du kommer hem, sover vid dig på nätterna och kryper upp nära intill dig när du sitter i soffan. Greta är samtidigt en bestämd dam som säger ifrån när hon inte är nöjd. Hon blir lätt orolig i röriga och högljudda miljöer och bör därför komma till en tålmodig och lugn ägare, i ett hem där hon kan vara ensamkatt och där det inte finns några barn. 
Greta verkar må som bäst när hon har möjlighet att röra på sig, därför ser vi gärna att hon kommer till ett hem där hon har en stor inomhusyta att röra sig på.Geta har haft ett rörigt liv under många år utan en fast ägare och hon förtjänar nu att få komma till hennes för-alltid-hem. Har du det rätta hemmet för Greta?
- Kön: hona
- Född: 2012
- Barnvän: Nej
- Hundvän: Nej
- Kattvän: Nej
- Innekatt: Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som        kommer att hålla katten inomhus.

Vill du adoptera Greta? Mejla oss på info@kattvarnet.nu

Mippi

- Namn: Mippi
- Personlighet: Mippi kom från samma familj som Tompa, Sputnik, Winston och Luna. Hon kom tillsammans med de andra från en familj som älskade dem alla men som inte längre kunde va kvar dem. Mippi är väldigt kärleksfull och kommer att be dig om att du ska vara med henne och klappa henne. 
- Kön: hona 
- Född: 2014 
- Barnvän: Vet ej
- Hundvän: Vet ej
- Kattvän: Ja. 
- Innekatt: Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Vill du adoptera Mippi? Mejla oss på info@kattvarnet.nu

Salvatore

- Namn: Salvatore
- Personlighet: Salvatore var länge hemlös. Tiden som han spenderade ensam har också lämnat honom med ärr (som det lilla märket han har på nosen), men den skadade inte hans varma och kärleksfulla hjärta. Det verkar som att han är så lycklig bara av att ha en varm och skön plats att sova på. Han älskar att bli klappad och varje måltid är en fest. Han har vädligt vackra och vänliga gröna ögon.
- Kön: hanne 
- Född: uppdateras snart.
- Barnvän: Vet ej
- Hundvän: Vet ej
- Kattvän: Ja.
- Innekatt: Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Vill du adoptera Salvatore? Mejla oss på info@kattvarnet.nu

Missan

- Namn: Missan
- Personlighet: Missan är en jättegosig svart katthona som älskar att sitta i knäet och bli klappat länge. När hon har fått nog varnar hon dock med ett litet nafs eller med tassen. Hon är lugn och trygg men inte särskilt förtjust i andra katter. Därför tror vi att hon passar bäst som ensamkatt. Om humöret är rätt gillar hon att leka, men helst vill hon bara ligga och ta det lugnt tillsammans med dig.
- Kön: hona 
- Född: 2013 våren.
- Barnvän: Vet ej
- Hundvän: Vet ej
- Kattvän: Nej. 
- Innekatt: Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Vill du adoptera Missan? Mejla oss på info@kattvarnet.nu