Glöm inte att titta på katterna som finns i våra jourhem!  Dessa kan bokas genom att ni kommer till oss på öppettider och lämnar er intresseanmälan, vi kommer sen ordna så ni kan besöka katten/katterna

Box 1  
 
Försäkringsfadder:
Boxfadder: Katterna Fitz & Penny tillsammans med sina människor Alexander & Rebeca

 

Bokad!
Felix
är en kattpojke född 2007. Felix är en snälla, lugn katt som gillar att kela och observera det som händer i sin omgivning.
Han är en långhårig, fluffig katt med en väldigt söt stubbsvans.♥️
I 12 år hade Felix en kärleksfull familj. Tyvärr så avled hans tidigare ägare och plötsligt stod Felix där utan något hem.
Felix hade tur, han hade fortfarande människor i sitt liv som brydde sig om honom och ville att han skulle hitta ett nytt hem med all den kärlek han förtjänar. Felix är en frisk katt som behöver en familj som alltid kommer finnas för honom.
Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.  

Box 2

  Försäkringsfadder: Tarja Örnelund
Boxfadder:

Bokad!
Nala
är en katt tjej född 2016/05/30. Nala är en glad och livlig katt full av energi. Hon älskar att busa lika mycket som hon älskar att kela. Hon har mjuk päls och snälla ögon.
Nala behöver ett hem som har mycket tid för henne där hon kan få utlopp för all sin energi.
Nalas tidigare familj hade bokat tid för avlivning då Nala kissade på olämpliga platser (under tiden i jourhem och på Kattvärnet har Nala alltid använt sin låda ordentligt).
Nala hade tur för veterinären ville verkligen inte se en så snäll kärleksfull katt gå det ödet till mötes och kontaktade oss. Nu är Nala i trygghet och vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa henne hitta en familj hon kan lita på som kommer att ge henne all den kärlek hon förtjänar.
Nala är vaccinerad och kastrerad. Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus. 

Box 3

Försäkringsfadder: Iren Käpfer
Boxfadder:   Katterna Dolly, Konrad, Nala och Ragge samt matte Lili   

Box 4

Försäkringsfadder : Ingela Fakt
Boxfadder: F.d. KV-katterna Ewa och Amalia tillsammans med deras människor
Anna Thoursie och Peter Skogman 

Bokad!
Viper
är en katt tjej född 2013. Viper är en lugn katt som gillar god mat lika mycket som hon gillar att kela. Hon älskar att bli borstad!
Viper räddades från en väldigt sorgligt öde:
Hon skulle avlivas då en i familjen blivit allergisk. Men Viper är en tursam svart katt! Vi hade plats för henne och vi kunde inte tillåta att en så snäll, frisk katt skulle avlivas.
När Viper kom till oss var hon lite blyg men med tiden så har hon anpassat sig och trivs nu väldigt bra i vårat sällskap.
Den perfekta familjen för Viper är en familj som älskar henne gränslöst, där hon får stanna för alltid. Viper är lite rädd plötsliga höga ljud och rörelser och vi tror därför att hon passar bäst i ett lugnt hem.

Viper är vaccinerad och kastrerad. Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

 Box 5

 Försäkringsfadder:
Boxfadder:Anita Fornander och Litter

Victor gillar at bitas när han leker, så vi tror inte att en familj med små barn passar honom. På Kattvärnet gillar han att jaga andra katter, och vissa av dem blir ibland lite trött på all energi som Victor har. Vi tror därför att han passar bäst som ensamkatt
Victor är vaccinerad och kastrerad.
Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus. 
 

Victor är en kattpojke född 2019/01. Han är vänligt och älskar att kela lika mycket som han älskar mat. Han är en väldigt liten söt katt.
Victor räddades av kattvärnets volontärer efter att en kattälskare hade sett honom stryka omkring i Handen. Han var väldigt smal och hungrig och gick rakt in i fällan i jakt på den näring han så desperat behövde. När han kom till kattvärnet var han fortfarande lite försiktig runt människor och litade inte riktigt på oss. Med tiden så insåg han att människor inte var något att vara rädd för och han lärde sig att jama var ett bra sätt att få både uppmärksamhet och mat.
 

Box 6 

 
Försäkringsfadder : Peter Eriksson
Boxfadder: Gaia

 

Sally är en katttjej född 2015/10. Hon är en kärleksfull katt som älskar att sitta i ditt knä och ibland nafsa försiktigt på din hand för att visa dig all den kärlek hon har. Hon anpassar sig också fort till förändringar. Sally är en speciell tjej, både modig och smart. Hon kom till Kattvärnet då hennes familj inte längre kunde ta hand om henne. Dock rymde Sally när hennes familj tog henne på en sista veterinärkontroll innan flytten till Kattvärnet. Vi var alla förkrossade att hon var försvunne, men efter mycket hårt arbete från våra volontärer och andra kattvänner lyckades vi tillslut återfinna henne. Nu är hon återigen skyddad och behöver aldrig mer sova ute i kylan. Sally är vaccinerad och kastrerad. Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Box 7  
Försäkringsfadder: Åsa Vigström
Boxfadder: Mary och Rebecka Sahlin m katter Sigge, Elsa och Silver

Nelly är en katttjej född 2014. Hon är en otroligt kelig men bestämd liten dam. Hon älskar att bli kliad och klappad, men visar snabbt och lite hårdhänt när hon tröttnar eller om man gör något som hon inte tycker om. Därför tror vi att en lugn familj utan små barn passar Nelly allra bäst.
Hon tycker om att få kärlek och kommer att jama när hon känner att det är dags att du ger henne lite uppmärksamhet. Hon älskar att ha sällskap men är inte klänging. Hon älskar också ett smaskigt mål kattmat och blir extra glad om du sticker till henne en godsak då och då.

Nelly kom till Kattvärnet efter att hennes familj bad oss om hjälp. Tillsammans med sina tre nyfödda kattungar flyttade hon då in i ett jourhem så att ungarna kunde växa sig stora och starka.
Nu letar Nelly efter ett nytt hem! För tillfället tror vi att Nelly passar bäst som ensamkatt, men vi observerar fortfarande hur hon betre sig med andra katter. Hon är vaccinerad och kastrerad. Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Box 8

   Försäkringsfadder:
Boxfadder: Tasse med husse

Athena är en katt tjej och Eros är en kattpojke, båda född 2012. Båda två är väldigt snälla, mysiga katter som bara vill ha all din kärlek och uppmärksamhet.
De är väldigt fästa vid varandra och vill bo tillsammans för alltid.
Athena och Eros var väldigt älskade och väl omhändertagna av sin tidigare familj. Olyckligtvis, gick deras ägare bort och familjen kunde inte behålla dem.
Dessa två kärleksfulla katter vill ha ett nytt hem där de kommer vara lika älskade som de var i sitt tidigare hem.
Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus. 

Box 9  

Försäkringsfadder: Kenneth Hägglund
Boxfadder: Katterna Dolly, Konrad, Nala och Ragge samt matte Nathalie