Våra katter som bor på katthemmet
 

Här kan du se våra katter som bor på Kattvärnets katthem. 
Nu börjar våra katter som bott på katthemmet flytta ut till sina valda stödhem så de inte behöver bo mitt i flyttkaoset med nedmontering av boxar och städning. Vi kommer få arbeta med att enbart ha tillgång till jourhem/stödhem tills vi har en ny fastighet för nytt katthem för alla goa katter som behöver vår hjälp.
Våra adoptionsrutiner fungerar på liknande sätt med att du kontaktar oss via mail och bokar in en tid för att träffa vald katt. Skillnaden är att du inte kan träffa alla katter på samma gång då mötet sker i stödhemmet.
/13/02-24

Sonic  Bokad

Sonic, född April 2022, 
Sonics resa förde honom till Kattvärnet för bara några veckor sedan, efter den plöltsliga bortgången av hans kära ägare. Trots den initiala chocken har Sonic snabbt anpassat sig och söker nu ivrigt en kärleksfull familj att kalla sin egen.
Han är en söt och tillgiven kamrat som trivs på mänsklig kärlek och uppmärksamhet och visar ingen rädsla mot människor. Från dag två så har Sonic varit en lekfull, aktiv och vänlig katt. Så denna charmiga tabby är så redo att överrösa sin nya familj med kärlek och gos. Vilket gör honom till det perfekta tillskottet till vilken kärleksfullt hem som helst.

- Kön: Hanne
- Född: April 2022
- Barnvän: Ja, till alla snälla barn.
- Hundvän: Vet ej
- Kattvän: Ja
- Innekatt: Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Vill du adoptera Sonic?
Mejla oss på info@kattvarnet.se
eller Sms:a Tel: 072-222 68 70

Elize

Elize 
En medelålders dam, älskar att busa med olika sorters fjädervippor och springa genom eller ligga i kattunneln. Har en mjuk härlig fluffig semilånghårig päls, tycker om att bli borstad, huvud/halsborst uppskattas mest, då spinner hon på högsta volym.
Elize är en pratig dam, som på så sätt pockar på uppmärksamhet, får hon det, är lyckan gjord. Mat är hennes favorit, krafsar på kylskåpet för att visa att också hon vill ha. Hon älskar att ligga på en solig plats och bara vila, eller se vad som händer utanför. Hon är lätt att läsa av, visar vad hon uppskattar i form av bus, kel och mys. Hon hoppar gärna upp i famnen, och myser. 
Elize är inte en stor katt, men ändå en katt med attityd, som visar vad hon vill. Andra katter kan uppleva henne lite intensiv i sin lek. Hon är social, mår nog bra av att ha lite rörelse omkring sig, gillar när det händer något och hon blir ompysslad. Är en riktig charmör med stora ögon. 
- Historia: Elize kom till Kattvärnet med sår och stora tovor efter att ha levt ute ensam en längre tid. Med mycket omvårdnad och gos så blomstrade en härlig katt fram. För hennes bästa välmående behöver hon fortsätta med njurfoder och sin medicin för artros.
- Kön: Hona
- Född: Vet ej
- Barnvän: Ja,  kattvana barn
- Hundvän: Vet ej
- Kattvän: Ja 
- Innekatt: Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Vill du adoptera Elize?
Mejla oss på info@kattvarnet.se
Sms:a 
Tel: 072-222 68 70

Glöm inte att titta på katterna som finns i våra jourhem!  Dessa kan bokas genom att ni mailar eller sms:ar in en intresseanmälan, vi kommer sen ordna så ni kan besöka katten/katterna.

Boxfaddrar:
-
Peter Löfgren med (KV katterna) Leeloo & Ciri

Försäkringsfaddrar:
-Iren Käpfer
-Ingela Fakt
-
Peter Eriksson
-
Kenneth Hägglund
-Åsa Vigström

Vi tackar alla våra tidigare boxfaddrar för allt ert stöd!!
-F.d. KV-katterna Ewa och Amalia tillsammans med deras människor
Anna Thoursie och Peter Skogman 
-Anita Fornander och Litter

-Gaia
-
Katterna Dolly, Konrad, Nala och Ragge samt matte Nathalie   
-Tasse med husse
-Mary och Rebecka Sahlin m katter Sigge, Elsa och Silver