Fredrika  

Fredrika var ensam i området kring Fredrika Bremer skolan i Haninge. Vi fick larmet att det satt en kattunge på gatan men att larmaren inte fick tag på den. Vi åkte dit och efter många timmar med lockande och pockande så lyckades vi fånga in henne. Omärkt och lite rädd.

Hon har utvecklats till en härlig tjej med mycket fart och bus och kel. Hon pratar mycket med kattungeröst, vill ha öppna dörrar och utforska allt. Hoppar gärna upp i knät för en kelstund. Kan säga ifrån om hon blir sur.

Född 2014

Pricken : ADOPTERAD

Pricken levde som hemlös ute på Värmdö. Vi hjälpte till att fånga in  honom åt Värmdö Katthem som placerade honom i ett jourhem. Men de trivdes inte så bra tillsammans så vi övertog Pricken i vår vård. Han bor i ett jourhem som har jobbat med att socialisera honom och idag är han fullt klappbar och mysig. Hans bästa kompis är jourhemmets katthona.

Född ca 2009

Sixten och Sture
Två bröder på 10 månader. Kom till oss då Sixten (röd-vit) protestkissade. Då Sixten och Sture är bröder och tighta kompisar så fick Sture följa med till oss.

De är två härliga, mysiga, keliga, busiga killar som hittat ett hem som är lugnt utan små barn och andra djur.
De är kastrerade, vaccinerade och id-märkta.

Gubbilubben
född ca 2010
Hankatt som kommer från ett hem som inte kunde ha kvar honom. Mycket kelig och gosig.

Ludde och Sissan
födda 2013 och 2012
Ludde är Kattvärns-katt som har kommit tillbaka då ägaren inte kunde ha kvar dem. Sissan är hans kompis.

Båda är väldigt gosiga och keliga, kärleksfulla. Ludde är smått överviktig och
behöver gå ner i vikt och äter light-foder.

Sissan tycker om att sitta i fönstret och titta ut..

Aleks
2014-09-09

loading...

Putte-Fabian
(FLYTTAT)
född ca 2005

Dumpades som kattunge på ett stall i Åva. Har levt där i ca 10 år. Kattvärnet larmades om att han behövde komma in. 

Är skygg men klappbar av vissa volontärer som han har förtroende för. ´Tycker om att bli borstad och klappad på magen.

En fin go kille som behöver tid och tålamod för att bli trygg.

loading...

Harley, Ziggy, Zoey och Ivy

Ziggy och Harley  är killarna i syskonskaran. Framåt, keliga, busiga och helt underbara.

Zoey och Ivy är tjejerna. Busiga, alerta, keliga, och helt underbara.

Syskonen är födda 20150407
Vaccinerade, avmaskade och id-märkta. Ska kastreras vid könsmognad. Innekatter.
 

Sven-Bertil

Född ca 2012

Hade en ägare, men kom vilse och hittade inte hem. Ägaren ville inte ha tillbaka honom.

Överlåten till Kattvärnet. En fin och snäll hankatt som är glad och tacksam över att ha få kommit in igen och någon som bryr sig om honom.

Maximus

Har gått hemlös en längre tid i ett sommarstugeområde. Fick larm då de var bekymrad att han skulle bli ensam kvar till vintern. Han är en ståtlig kille som nu undergår vaccinering, kastrering och id-märkning samt bedömning av humör och personnlighet. Han är superkelig och vill ha mycket uppmärksamhet men blir lätt frustrerad och tycker inte om att bli hanterad (kolla fästingar, klippa klor osv) så det är något vi måste jobba med först. Född ca 2014.

HERR KATT
Herr Katt gick ute i Lissma runt gårdarna i 7--9 år och försvarade sitt revir mot andra katter. Slogs och jagade iväg dem. Han levde ett hårt liv ute.
En person larmade då hon tyckte han såg trött och eländig ut. Han fick komma in och få veterinärvård då hela han var ett enda stort köttsår. Han kastrerades, vaccinerades och id-märktes. Han har förfrysit sina öron. I jourhemmet bodde han  med 3 kattjejer och det gick jättebra. Han älskar att bli borstad och klappad. Han är en mysig lite gubbe. 
Född ca 2006

Smilla 

född 2015
Hittades ute ensam och övergiven. Togs in av upphittaren och fick mat och skydd. Fick senare komma till oss då Smilla inte kom överens med familjens katter. Hon är en söt, kelig, go lite busig tjej som söker hem som innekatt, en snäll kattkompis, ej småbarn. Väldigt social och kelig.