Selina är en liten kattjej född någon gång i början av 2019. Hon är inte särskilt pratsam men spinner desto mer när hon vill bli klappat. Och klappad vill hon ofta bli. Selina kom till oss från Märsta där hon räddades från att bli påkörd av en bil. Hon är väldigt lekfull och älskar framförallt att jaga saker som flyger över huvudet på henne. Hon är nyfiken på andra katter men vi vet ännu inte hur hon går ihop med hundar. Nu letar Selina efter ett nytt kärleksfull hem!

Grålle är en kattpojke som föddes 2015. Han räddades från en samlare tillsammans med tre kattkompisar. I början var han väldigt blyg, men alltid snäll. Han lät oss ta hand om honom, även om han var rädd.
Med tiden började Grålle lita på oss och visade också att han är en nyfiken, lekfull och kärleksfull katt. Han gillar att jaga små leksaker och att bli kliad på huvudet.
Grålle gillar inte höga ljud och snabba rörelser, så vi tror att han behöver ett lugnt och stilla hem. Han kan nog ha en kattkompis, så länge det är en snäll och vänlig katt. Eftersom Grålle gillar lugn och ro tror vi att det kan vara svårt för honom att anpassa sig till ett hem med hundar, framförallt om de är energiska och skäller mycket.

Kahlo (född 1/11-16)
Kahlo  är en riktigt kelig och go katt.

Han skötte inte lådan hemma och familjen kunde inte ha honom kvar.

 Kahlo hade en låda med kristallsand hemma och gillade inte den.   
(Kahlo är inte bokningsbar för tillfället)

Försäkringsfadder:

Rakel född ca juni 2016, kommer från ett ställe där man hade alldeles för många katter.
Rakel är fortfarande lite avvaktande och rädd för oss 2-beningar