Snodden 16 år 05/07 Flyttade April -24
Snodden kom från ett döddsbo och vart överlåten till Kattvärnet då allergi rådde i resterande familj. Snodden är en nyfiken herre som snabbt kom in i gänget här. Han fyller 17 år i år men är frisk och känns mycket yngre än vad det står på pappret. Han tycker om andra katter men vill gärna få sin egentid med dig även om det är mysigt att sitta i fönstret å tvätta sig. Han är en mysig fläckt!

Meeko Flyttade Mars-24
Meeko är född 2020 och är en charmig hankatt av brittisk och ragdoll-blandning. Han kom till oss på grund av bit- och rivproblem i sitt tidigare hem, men det är inget vi märkte av här hos oss. 
Meeko är en mycket kelig och trevlig kille som älskar att klättra på höga platser och utforska nya äventyr. Med sin vänliga natur och lekfulla inställning kommer Meeko snabbt att smälta in i ditt hem och bli en älskad familjemedlem. Om du är redo att öppna upp ditt hjärta och hem för denna underbara katt, kontakta oss idag.

Ceasarvår stora pojke. Flyttade 12/23
Från en liten skyggis till en nyfiket och jättegosig katt. Han verkar inte kunna få nog av klappar och ryggkli. Ceasar önskar mycket kärlek från någon som låter honom "växa" på sina villkor. Kanske en lugn kattkompis skulle uppskattas me.
Han har levt utomhus. Ceasar blev matad av en familj under en längre tid på Dalarö men då dom skulle resa bort så hörde dom av sig till oss och bad om hjälp. Ceasar va i början mycket rädd för oss människor och särskilt händer, samt höga ljud. Han gömde sig länge bakom en fotölj. Kom bara fram när ingen var på plats.

Lisa Flyttat 5/11-23 
En mycket pigg och glad och uppfinningsrik katt. Hon älskar att leka och få vara med. Hon tycker om att få lite klappar och gos men behöver få det i små portioner då hon annars lätt blir överspelt. Vi söker till henne en familj med vuxna som kan aktivera henne. Då hon har en massa energi och behöver få utlopp för den och såklart ett tryggt hem. Hon har lärt sig att öppna olåsta dörrar.
The hitchhiker, Lisa kom till oss via en person som hittade henne i sin transportbil. Hon har troligen liftat en väldans lång väg hit till Haninge.

LunaFlyttat 10/23
Är en katt med mjuk och lekfull personlighet. 
En pigg katt som älskar att jaga vippan, studsbollar och säkert annat som hon ännu inte fått möjlighet att testa. Hon älskar att få kela och bli kliad på magen. Hon tycker om att få ligga på lite högre nivåer då ditt knä inte är ledigt. Len silkig kort päls. 
 Luna blev överlåten till oss då hon inte kunde följa med familjen till deras nya boende.

Holger Flyttat 09/23
En kolsvart liten & kompakt ungdom  med bus och mycket energi i kroppen. Holger kan busa med olika fjädervippor, högt som lågt, så länge som man själv orkar. 
Små studsbollar, som han kan hoppa högt efter uppskattas mycket. Han har en elegant "hängande" slappar stil i klösmöbeln, när han vill vila sig.
Holger vill gärna leka med andra katter, men hans intensiva lek, uppskattas inte alltid av alla, han förstår dock när någon annan katt inte vill vara med på noterna. En annan katt i hans ålder eller yngre skulle nog passa bra som lekkompis till honom.

Destan: Gosig vitröd herre som kom till oss för omplacering.
Flyttade 08/23

Greta Flyttat 04/23 
Greta 9-årig katt med en stor karaktär som söker sitt för-alltid-hem. 
Hon har svårt att lita på nya människor och därför kommer det krävas att du lägger tid, tålamod och en massa kärlek för att vinna hennes förtroende. När du gjort detta kommer du få en ny lurvig vän för livet. En lurvig vän som kommer och möter dig med jamande vid dörren när du kommer hem, sover vid dig på nätterna och kryper upp nära intill dig när du sitter i soffan.

Flyttat -23 Missan
Missan är en jättegosig svart katthona som älskar att sitta i knäet och bli klappad. När hon har fått nog varnar hon dock med ett litet nafs eller med tassen. Hon är lugn och trygg men inte särskilt förtjust i andra katter. Om humöret är rätt gillar hon att leka, men helst vill hon bara ligga och ta det lugnt tillsammans med dig.

Milla 7 år: Flyttat 05/23 Omhändertagen via socialen. Hon har verkligen utvecklats under sin tid hos oss. När hon kom till oss fick man inte röra henne. Hon var väldigt rädd. Nu kommer hon kunna fortsätta sin trygghetsresa i hennes alldeles egna hem.

Doris/Boris: 
Flyttat 05/23 Fin kamrat som kom från ett dödsbo och fan snabbt nytt hem via oss. Seniår 15 år 

Flyttat-23 Inez: Gråvit mjuk goskatt.

Miso: 01/23 Hemlös från Huddinge kom in via Djurskyddet Sverige.

Loke Flyttat 12/22 
Loke är en nyfiken och kärleksfull katt. Han satt fast i toppen på ett träd i en vecka innan han räddades och kom till oss på Kattvärnet. Han älskar mat, att leka och att sitta i knäet och knåda med sina tassar. Flyttade till två kattkompisar.

Sam: Kom från Norsborg, levde länge som hemlös, okastrerad och chiplös. Adopterad av en av våra volontärer 12-2022

Mia Adopterad 09/22
Lämnad i transportbur utanför Kattvärnet en kväll/natt. Vi misstänkte först att hon va dräktig när vi fann henne men hon va bara överviktig annars fullt frisk.  

Murre: Flyttat 04/22
En liten gammal tovig herre, med alldeles för långa klor, som kom in till oss efter att ägaren hade gått bort. Han var en av de snällaste och roligt nog en av de lekfullaste missarna hos oss, trots sin ålder.

Kevin FLYTTAT -22
Kevin är en snäll katt som som gillar att sitta i knät. Han hittades utomhus och var då väldigt smal. När han kom till Kattvärnet upptäckte vi också att han behövde behandling för sin sköldkörtel. Eftersom han är en så snäll katt är det inga problem att ge honom medicin. Han äter den helst tillsammans med lite blötmat, hans favoritfoder.  

Mippi: Flyttat 2022 Fösiktig tjej som kom från samma familj som Tompa, Sputnik, Winston och Luna. Mippi är en väldigt kärleksfull katt. 

Salvatore: Flyttat 01/22
Svartvit lätt strävhårig kelgris som vill leka med alla.

Teddy & Alfred 12-2021
Kom in var för sig men fann varandra hos oss och adopterades tillsammans.  Teddy som hadde blivit matad ute av en familj under 4 år och fått komma in under kalla vinterdagar, lever upp till sitt namn som en go teddybjörn med bus och mjukhet i sin personlighet. Han tog snabbt Alfred, som va den skygge och kontakträdde under sinna vingar. Alfred såg fördelarna med att våga lita på oss tvåbeningar men framförallt tog han till sig mer å mer av Teddys tama kattbeteend.

Tompa, Sputnik, Winston, Luna: 10/21syskon. De kom till kattvärnet från en familj som älskade dem men som inte kunde ha kvar dem längre. Luna, pojkarnas syster är svart och vit men inte ännu redo att adopteras (hon bor stannar kvar i sitt stödhem). 
De växte alla upp tillsammans i ett hus fullt av kattkompisar så vi tror att de kommer att vara lyckligare om de slipper vara ensamkatt i den nya familjen. Alla fyra är omkring ett år. De är väldigt nyfikna och utforskar världen runt omkring sig med mycket energi. De gillar också att klättra och hoppa upp på möbler för att skaffa sig en god utsikt. Deras favoritlek är att jaga varandra. De är alla fyra otroligt snälla och kärleksfulla katter som alltid vill bli klappade. De skulle älska att vara din vän!

07/21 Mamma Bobo med sina sötnosar:Nyx(Leeloo), Ares, Hades, Nike(Pocky), Aiolos,

Trudel 07/21
Kattkompis till Bobbos bebisar.

Pandora: 07/21

Saknar information

Inez: 11-2021

Luna 06-21
Luna var en senior-katt redan när han kom till oss, troligen runt 15 år. Hans förra ägare blev tyvärr sjuk, Luna var då lämnad ensam utomhus och fick hjälp av grannarna vilket ledde till att Luna fick komma till oss i väntan på ett nytt hem.

Oxnö: 04/21
Oxnö kom in till oss efter att vi blivit kontaktade om en nyfiken och hungrig katt ute i skärgårn på en kamping. Oxnö
är en av de mysigaste katterna som vi någonsin har haft på Kattvärnet. Mycket tillgiven. Gillar att få mycket uppmärksamhet.
- Kön: hona

Dennis & Pepsi 03/21

Nelly  02/21
Nelly är en katttjej född 2014. Hon är en otroligt kelig men bestämd liten dam. Hon älskar att bli kliad och klappad, men visar snabbt och lite hårdhänt när hon tröttnar.
Hon tycker om att få kärlek och kommer att jama när hon känner att det är dags att du ger henne lite uppmärksamhet. 
Nelly kom till Kattvärnet efter att hennes familj bad oss om hjälp. Tillsammans med sina tre nyfödda kattungar flyttade hon då in i ett jourhem så att ungarna kunde växa sig stora och starka.

Frankie 01/21
Frankie vill alltid bli klappad, även när våra kära volontärer skriver sina anteckningar. Frankie är den som hoppar rakt upp i ditt knä och som alltid vill vara med dig.
Frankie älskar mat och ibland får vi oss ett gott skratt när han försöker smyga fram för att få lite extra kattmat.
Denna kärleksfulla katt väntar på en familj som ger honom kärlek och uppmärksamhet. En dag kommer en lycklig person att adoptera honom och kommer då alltid att ha en bästa vän.

Jojo 01/21
Jojo är en mysig katt som letar efter en lugn och trygg familj som kan ge honom massor av kärlek. Han var självklart väldigt ledsen när hans förra familj tyvärr inte kunde ha kvar honom längre. Omgiven av volontärernas omtanke känner han sig nu bättre, men han saknar fortfarande någon särskild att ge all sin kärlek till.
Kön: Hanne Född: 2009

Jim och Casper 01/21
När de kom till Kattvärnet var de i ett väldigt dåligt hälsotillstånd och de förlorade också en bror som var alldeles för sjuk för att klara sig.
Men trots det va de ett par snälla. goa och försiktiga katter. De behöver någon som kan älska dem just som de är och som förstår att de, på grund av deras bakgrund, behöver lite mer hjälp än andra katter.

Nova (ca 4 år) Flyttat
en bedårande tjej i sina bästa år, kom till oss som omplacering.
Nova är väldigt social och tillgiven katt. Hon gillar människor och skulle nog gå ihop med de flesta katterna.
Nova är matglad, pratig, kelig kisse som gärna är med hela tiden.
Nova gillar inte hundar, hon attackerar gärna de som kommer in i hennes revir
Nova är extremt snäll mot barn, dock inte småbarn

Ior Flyttat
Född den 29 mars 2006. Han växte upp i ett kärleksfullt hem, men tyvärr tvingades han nyligen att flytta till Kattvärnet på grund av hans ägares hälsoproblem.
Ior är en väldigt vänskaplig katt som gillar att få uppmärksamhet och ha ditt sällskap. Han är frisk och kry, och väldigt lugn som gärna har dig i närheten. Med andra ord, han är som en stor gosig nallebjörn.