Teddy&Alfred: 12-2021
Kom in var för sig men fann varandra hos oss och adopterades tillsammans.  Teddy som hadde blivit matad ute av en familj under 4 år och fått komma in under kalla vinterdagar, lever upp till sitt namn som en go teddybjörn med bus och mjukhet i sin personlighet. Han tog snabbt Alfred, som va den skygge och kontakträdde under sinna vingar. Alfred såg fördelarna med att våga lita på oss tvåbeningar men framförallt tog han till sig mer å mer av Teddys tama kattbeteend.

Tompa, Sputnik, Winston, Luna: 10/21. syskon. De kom till kattvärnet från en familj som älskade dem men som inte kunde ha kvar dem längre. Luna, pojkarnas syster är svart och vit men inte ännu redo att adopteras (hon bor stannar kvar i sitt stödhem). 
De växte alla upp tillsammans i ett hus fullt av kattkompisar så vi tror att de kommer att vara lyckligare om de slipper vara ensamkatt i den nya familjen. Alla fyra är omkring ett år. De är väldigt nyfikna och utforskar världen runt omkring sig med mycket energi. De gillar också att klättra och hoppa upp på möbler för att skaffa sig en god utsikt. Deras favoritlek är att jaga varandra. De är alla fyra otroligt snälla och kärleksfulla katter som alltid vill bli klappade. De skulle älska att vara din vän!

07/21 Mamma Bobo med sina sötnosar:Nyx(Leeloo), Ares, Hades, Nike(Pocky), Aiolos,

Trudel 07/21
Kattkompis till Bobbos bebisar.

Pandora: 07/21
Saknar information

Inez: 11-2021

Luna: 06-21, Luna var en senior-katt redan när han kom till oss, troligen runt 15 år. Hans förra ägare blev tyvärr sjuk, Luna var då lämnad ensam utomhus och fick hjälp av grannarna vilket ledde till att Luna fick komma till oss i väntan på ett nytt hem.

Oxnö: 04/21
Oxnö kom in till oss efter att vi blivit kontaktade om en nyfiken och hungrig katt ute i skärgårn på en kamping. Oxnö
är en av de mysigaste katterna som vi någonsin har haft på Kattvärnet. Mycket tillgiven. Gillar att få mycket uppmärksamhet.
- Kön: hona

Dennis & Pepsi 03/21
 

Nelly  02/21
Nelly är en katttjej född 2014. Hon är en otroligt kelig men bestämd liten dam. Hon älskar att bli kliad och klappad, men visar snabbt och lite hårdhänt när hon tröttnar.
Hon tycker om att få kärlek och kommer att jama när hon känner att det är dags att du ger henne lite uppmärksamhet. 
Nelly kom till Kattvärnet efter att hennes familj bad oss om hjälp. Tillsammans med sina tre nyfödda kattungar flyttade hon då in i ett jourhem så att ungarna kunde växa sig stora och starka.

Frankie 01/21
Frankie vill alltid bli klappad, även när våra kära volontärer skriver sina anteckningar. Frankie är den som hoppar rakt upp i ditt knä och som alltid vill vara med dig.
Frankie älskar mat och ibland får vi oss ett gott skratt när han försöker smyga fram för att få lite extra kattmat.
Denna kärleksfulla katt väntar på en familj som ger honom kärlek och uppmärksamhet. En dag kommer en lycklig person att adoptera honom och kommer då alltid att ha en bästa vän.

Jojo 01/21
Jojo är en mysig katt som letar efter en lugn och trygg familj som kan ge honom massor av kärlek. Han var självklart väldigt ledsen när hans förra familj tyvärr inte kunde ha kvar honom längre. Omgiven av volontärernas omtanke känner han sig nu bättre, men han saknar fortfarande någon särskild att ge all sin kärlek till.
Kön: Hanne Född: 2009

Jim och Casper 01/21
När de kom till Kattvärnet var de i ett väldigt dåligt hälsotillstånd och de förlorade också en bror som var alldeles för sjuk för att klara sig.
Men trots det va de ett par snälla. goa och försiktiga katter. De behöver någon som kan älska dem just som de är och som förstår att de, på grund av deras bakgrund, behöver lite mer hjälp än andra katter.

Ior Flyttat
Född den 29 mars 2006. Han växte upp i ett kärleksfullt hem, men tyvärr tvingades han nyligen att flytta till Kattvärnet på grund av hans ägares hälsoproblem.
Ior är en väldigt vänskaplig katt som gillar att få uppmärksamhet och ha ditt sällskap. Han är frisk och kry, och väldigt lugn som gärna har dig i närheten. Med andra ord, han är som en stor gosig nallebjörn.