Att hjälpa oss som sponsor.
2023-10-17

Varje katt vi inhyser kostar idag ca 800 kr per månad för oss i grundläggande kostnader i form av foder, sand, diverse mediciner, veterinärbesök och försäkring.
Som Företagssponsor kan du välja att synas på vår webbplats, i våra sociala medier, i våra medlemsutskick, samt i vår kalender.

Pengarna går oavkortat till Katthemmets fasta kostnader som hyra, el, foder, sand, städmatreal m.fl. Som sponsor hjälper du oss att driva katthemmet vidare och ger oss möjligheten att hjälpa fler katter som hamnar i nöd. Men som alla verksamheter så kostar detta givetvis en slant, och behovet ser olika ut från månad till månad. Vår verksamhet bedrivs helt av frivilliga volontärer som dagligen bidrar med sin tid och kunskap så att dessa katter får både mat, mediciner, veterinärvård och mänsklig kontakt.

Du kan hjälpa hemlösa katter genom att vara fadder, bli medlem, eller sponsra Kattvärnet genom att skänka pengar eller varor. Utan våra medlemmar, faddrar och sponsorer skulle vi inte kunna fungera. Kattvärnet är en ideell förening som inte fungerar utan ekonomisk stöd.

Maila till oss hur du vill ställa upp och hjälpa oss! Info@kattvarnet.se


Våra sponsorer

Kontakta: Lotta Björklund Holegård
Mobilnummer: 073-938 12 27
vid registring av din djurförsäkring, så skänker du samtidigt en slant till våra hemlösa katter
.

Våra katter äter Hills Kattmat

Haninge Djurklinik Hos oss har vi specialist-kompetens när det gäller hundens och kattens sjukdomar och är godkända att vidareutbilda veterinärer.
Detta betyder att vi förutom vaccinationer, undersökningar och enklare ingrepp vid olyckor och sjukdomar, även kan använda mer avancerade metoder för diagnostisering och behandling.
Ring oss! 08-741 27 00
Vi finns i Kolartorp
Hermanstorpsvägen 4
136 48 Handen

CRT Zoo

Sponsra Kattvärnet och gå in på vår webbshop,
www.crtzoo.com.
Nu finns en kategori med sponsorlänk till Kattvärnet. Summan som sponsras kommer Kattvärnet oavkortat tillgodo så att de kan handla de varor de är i mest behov av. Utöver den summa som sponsras så lämnar vi även en extra rabatt åt dom för att hjälpa till med deras viktiga arbete.

CRT Zoologiska Handen (Butik)
Söderbymalmsvägen 4A
13644 Handen
info@crtzoo.se

Vi på Kattvärnet tackar er för den mumsiga kattmaten våra kissar glatt äter och att vi får ha vår gåvolåda hos er. 

Vår djuraffär i Haninge, Port73 har ett brett och prisvärt sortiment för hund, katt och smådjur. Vår glada och hjälpsamma personal hjälper dig med alla dina frågor kring ditt husdjur. Allt från att rekommendera vilket foder som är bäst för er husdjur, till mer allmänna frågor.

Port 73
Nynäsvägen 21
136 47, Haninge
08-7412000
Tack för er sponsring av mat och sand!


 

HANINGE LÅS AB
Sleipnerv. 20
Box 586
136 25 Haninge
tel: 08-777 55 60
fax:08-777 31 80
info@haningelas.se

Hemsida: haningelas.se

Tack för rabatt på vårt nya kod- och låssystem

Husse sponsrar en del av all kattsand som går åt på katthemmet och resten köps in till ett bra pris.