Försäkringsfadder: Ingela Fakt
Kajsa
Född i Sorunda, hemlös. Fick en kull och vi blev larmade att de behövde hjälp.

Kajsa är skygg och just nu lite rädd. Men hon kommer bli en fantastiskt fin katt med tålamod och kärlek.  Född ca 2014


 

Försäkringsfadder Smulan:
Försäkringsfadder Syrran:

Smulan:

Mamma till Syrran. Snäll, kelig, tycker om att döda mattor.

Född 2009-08-01

Adopteras med Syrran. 

Syrran:


Kommer från hem med allergi tillsammans med Smulan, hennes mamma.
Född 2010-08-30

Lite blyg men snäll, älskar att bli borstad. Adopteras med Smulan.

Finns i Visättra
Försäkringsfadder Cherie:
Försäkringsfadder Lisen: Kajsa Ohlsson

 Cherie:

Kommer från kattkolonin vi fångade in 2014. Troligtvis Lisens dotter. Kelig och mysig, tycker om att busa. Vill flytta till hem med snälla yngre kattkillar som hon kan ta hand om.

Född ca 2013-2014

 Lisen:

Kommer från kattkolonin vi fångade in 2014. Reserverad och ej klappbar än. Vi letar i första hand efter ett jourhem med en snäll tamkatt till Lisen.


Född ca 2011-2012

Finns i Brandbergen
Försäkringsfadder:

Finns i Brandbergen
Försäkringsfadder:

Lena

Lena är en vacker sköldpaddstecknad hona. Hon är en trevlig men fortfarande blyg katt. Hon gillar sällskap av kattkillar.

Kommer från ett vanvårdshem från början.

Född ca 2009


 

Finns i Tyresö
Försäkringsfadder:

Simba

ca 13 år. Kom till oss då han kissade utanför lådan i hemmet. Småbarn, mycket stress och Simba orkade inte med så han protestkissade. Hade problem med öronen, infektion som inte ville ge med sig trots behandling. Men nu är öronen äntligen okej. Han kissar i lådan. Bor i ett jourhem med äldre dam där det är lugnt. Söker liknande hem.

En snäll och mysig katt i sina bästa år.

Född ca 2003


 

Finns i Enskede
Försäkringsfadder:

Wilma: (Ej adoptionsklar)

Wilma fångades in i Trångsunds Industriområde. Hon var tam och extremt hungrig. Hon hade en ägare, hon var chipmärkt. Men ägaren kunde inte ge henne ett hem. Wilma hade varit borta i 4 år från sitt hem. Hon kom inte överens med de andra katterna. Wilma fick komma till oss och blev  vaccinerad och avmaskad. Ägaren sa att hon var kastrerad. Hon fick senare flytta till ett jourhem där hon bodde med 2 skygga kattkillar. Meningen var att hon skulle hjälpa dem att bli tryggare och om allt fungerade så skulle hon bo kvar. Men konstellationen mellan den äldre skygga katten och den yngre skygga katten förändrades till det sämre så Wilma sökte nytt hem. Hon blev adopterad till ett hem utan andra katter med många tvåbeningar istället men tyvärr trivdes hon inte helt där utan behöver en kompis och stort utrymme.