Våra katter som bor i stödhem.
 
Nu börjar våra katter som bott på katthemmet flytta ut till sina valda stödhem så de inte behöver bo mitt i flyttkaoset med nedmontering av boxar och städning. 
Våra adoptionsrutiner fungerar på liknande sätt med att du kontaktar oss via mail och bokar in en tid för att träffa vald katt. Skillnaden är att du inte kan träffa alla katter på samma gång då mötet sker i stödhemmet.
/
13/02-24
Kurre 

Kurre 5 år är en go men skygg katt som är ovan med oss människor. Här söker vi ett lugnt hem där Kurre kan få bygga upp sin trygghet och kunna visa sin riktiga personlighet.

- Historia: Kurre kommer från ett sommarstugeområde i Borås där han levde ute i en stor kattkolloni. Han kom till oss tillsammans med Svennis via Djurens vänner.
- Kön: Hanne
- Född: Vet ej
- Barnvän: Vet ej
- Hundvän: Vet ej
- Kattvän: Ja äldre katter
- Innekatt: Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Vill du adoptera Kurre?
Mejla oss på info@kattvarnet.se

Kahloo (född 1/11-16)
Kahlo är en riktigt kelig och go katt som älskar den som ger honom mycket tid för lek och mys. Han följer gärna med dig i dina dagliga bestyr. Han är en lätt och mysig katt.

Han skötte inte lådan hemma och familjen kunde inte ha honom kvar. Det visade sig att han inte tycker om kristallsand, han vill ha mjukt under tassarna.
- Barnvän: Försiktiga lite äldre barn har gått bra.
- Hundvän: Vet ej
- Kattvän: Går bra med katterna i hemmet där han blivit som en förebild till de yngre.
- Innekatt: Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Vill du adoptera Kalhoo?
Mejla oss på info@kattvarnet.se

Bagheera och Tiger Tingade

Tiger & Bagheera
Radarparet som vuxit upp tillsammans under sina 8 år men med så olika personligheter.
 Tiger är en gosig katt som tycker om att ligga i knät och mysa, med älskvärd blick, i långa stunder. Hon är en riktig solkatt som älskar att mysa i solen så fort den är framme. Hon är inte så mycket för att leka med kattleksaker, men innehåll med kattmynta uppskattas mycket. När andan faller på, så blir det några busrundor i form av spring i full fart, för sig själv. Mycket älskvärd och nyfiken på det mesta och nya människor. Tiger är matglad och mår bäst av att få fortsätta äta njurfoder.
 Bagheera, en inkännande och försiktig katt, som tittar på dig med stor klokhet och visdom.. Älskar att mysa i soffan tillsammans med någon som kliar honom på magen, eller pussar honom på nosen. Buffar på dig för mer uppmärksamhet och kel, som han aldrig får nog av. Njuter av att bli borstad. Favoritleksak är fjädervippor & mjuka lurviga leksaker, då kommer bushumöret igång. 
Här finns stor potential hos dom båda för soff & sängmys.
Tiger och Bagheera ser till varandra, och adopteras endast tillsammans.

- Historia: De kom till Kattvärnet då deras ägare sorgligt gick bort. Det var svårt för Bagheera att riktigt förstå alla förändringar som pågick och behövde få sörja, och han började därför att gömma sig under en filt. Men Tiger fick honom att känna sig mer och mer trygg, och sakta komma fram mer å mer. Uppvuxna tillsammans.
- Kön: hanne (Bagheera), hona (Tiger)
- Född: 2014, 2015
- Barnvän: Går bra med äldre barn.
- Hundvän: Vet ej
- Kattvän: Ja 
- Innekatt: Våra katter är innekatter och kan därför bara adopteras av någon som kommer att hålla katten inomhus.

Vill du adoptera Baghera och Tiger?
Mejla oss på info@kattvarnet.se