Milka och Athena
2014-09-09

Milka och Athena om placerades av en tidigare ägare men mannen som tog hand om dem var psykiskt sjuk och klarade inte av dem. De har sprungit vind för våg men slapp bli dräktiga för de var redan kastrerade från det tidigare hemmet. En kvinna övertalade ägaren att släppa ifrån sig tjejerna som sedan hamnade på katthemmat.

Milka, blåcreme och Athena, mörk sköldpaddsfärgad, de är två mycket vackra och helt underbara tjejer. Milka älskar att sitta i knäet och mysa. Athena är även hon väldigt kelig. Buffar med huvudet och söker gärna uppmärksamhet. Tjejerna söker ett gemensamt hem som innekatter.

Donny
2014-09-09

Donny hittades ute mager och mycket tovig, han hade infekterade sår som krävde snabb veterinärvård. Donnys ena sår (troligtvis efter ett kattbett) var på kinden så därför är även den rakad. Såret rengjordes och han fick ha ett

dränagerör genom kinden några dagar efteråt. Nu har såren läkt och pälsen väser snart ut igen. Donny är en stilig långhårig kille men just nu är hans päls rakad pga av att han var mycket tovig när kan kom in. Han är en mycket snäll och kelig grabb och söker ett kärleksfullt hem som innekatt. Du måste vara intresserad av att sköta hans pälsvård så han slipper bli tovig igen.

Lucky II
2014-09-09

Lucky II, ca 15 år. Lucky hittades övergiven på en balkong av hantverkare som reparerade i lägenheten. Det var -15 grader ute. De köpte mat och började mata honom och när de efter 5 veckor fick reda på av hyresvärden att lägenhetsinnehavaren inte skulle återvända till lägenheten kontaktade de Kattvärnet. Det fanns ingen kattlåda eller vattenskål vare sig på balkongen eller i lägenheten.

Lucy var mycket tacksam över att få komma in på katthemmet även när han satt i den mindre karantänburen. Röd/vit snäll och lugn, han är en äldre kattherre. Kelig och social och mycket tacksam över att ha fått hjälp. Skulle passa utmärkt hos en äldre person som söker en lugn och mysig katt. Katter kan bli en bra bit över 20 år och Lucky har förhoppningsvis många år kvar.

Kanske du kan ge honom ett tryggt och kärleksfullt hem och förgylla hans sista år- Något Lucky med sin godmodiga natur och tillit till människor verkligen förtjänar. Du gör en stor insats och får en trogen och tacksam vän på köpet.

Linnea
2014-09-09

Linnea drev omkring vind för våg och blev dräktig (inte första gången). Hon födde sina ungar i en kutterspånsäck på en granntomt, matte skrev över sin katt på katthemmet. Nu slipper hon föda fler kullar och ska ha ett nytt hem där hon blir älskad och omhändertagen. Alla ugnar har nu flyttat till nya hem vilket Linnea uppskattar väldigt mycket. Pga ringorm och dess långa behandlingstid fick ungarna bo kvar länge hos sin mamma.

Linnea blev som en helt ny katt när de sista två ungarna flyttade. Nu är hon framme mer och är kelig och mysig. Otroligt härlig personlighet med massa inslag av bus och kel, kommer gärna fram och stryker sig mot benen och kurrar högt. En underbar tjej som först nu när hennes ungar flyttat börjat visa hur mysig hon är. Tycker om att vara i famnen en liten stund och gosa men är mer en trampare som går runt och kurrar under kelet.

Älskar all mat och det syns lite grann just nu. Linnea ska vara ensamkatt.

Maja
2014-09-09

Maja födde sina ungar ute men hade tur och hittades av en familj som tog in henne. När ungarna var ca 2 – 3 veckor kom de in på katthemmet och fick sedan flytta till ett tillfälligt hem. Maja (mamma), är helt grå liten skönhet, mycket snäll men lite försiktig. Mazarine (vit på bröstet), är ett charmtroll. Lugn och gosig, gillar att få klapp på magen.

My (mest vit av alla), My är ett riktigt litet yrväder, alltid pigg på äventyr och bus. Hon är också väldigt gosig och sällskapssjuk.

Matilda (svart), är lugn och gosig, gillar att vara i knäet. Miranda (svart med vita strån över kroppen), är en riktigt liten gullig busfia, mycket fart och fläkt. Malte (svart), enda killen i gänget, är en livsnjutare. Älskar att ligga i knäet och gärna i famnen och få magmassage. Väldigt uppsökande, vill gärna ha sällskap.